BİZDEN HABERLER

DARÜŞŞİFA EĞİTİM KURUMLARI MİLLİ İRADEYE SAHİP ÇIKTI

23.2.2017

Özel Eğitim Derneği Üyesi okulların katılımıyla gerçekleştirilen ‘Milli İradeye Saygı Yürüyüşü’ne Darüşşifa Eğitim Kurumları da tüm öğretmen ve personeliyle katıldı.  

15 Temmuz hain darbe girişimine karşı düzenlenen “ÖZDER Milli İrade Yürüyüşü” 29 Temmuz Cuma 20.30’da Sıhhiye Köprüsü’nden başlayıp Kızılay meydanına kadar sürdü.

Yürüyüş; Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Sn. Doç.Dr.Yusuf TEKİN, Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Sn. Kemal ŞAMLIOĞLU, Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Sn. Vefa BARDAKÇI, Özder Genel Başkanı Sn. Ahmet AKÇA, Darüşşifa Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Bşk. Sn. Osman KARAASLAN, Darüşşifa Eğitim Kurumları Genel Müdürü Sn. Davut KARAGÖZ, Darüşşifa Eğitim Kurumları Eğitim Koordinatörü Sn. Murat Bey BALTA ve ÖZDER üyesi kurumların temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Darüşşifa Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Osman KARAASLAN; birlik olmanın, beraber olmanın, tek ruh olarak hareket etmenin gururunu yaşadıklarını ve bu hain saldırıyı şiddetle kınadıklarını dile getirdi.

DİĞER BİZDEN HABERLER
Test

Form Gönderimi

Tamam

İletişim ve Konum
Eymir Mahallesi Beyşehir Gölü Cad. No:1 PK: 06830 Gölbaşı / Ankara
Telefon : 444 6 119
Fax : +90 (312) 485 76 75
E-Mail : info@darussifa.com.tr
Sosyal Medya