ANADOLU VE FEN LİSESİ HABERLERİ

DARÜŞŞİFA NAMI DEĞER BONUS HOCA SÜLEYMAN BELEDİOĞLU’NU ÖĞRENCİLERLE BULUŞTURDU. TYT İLE İLGİLİ AKILDAKİ SORULAR SON BULDU…

12.1.2018

DARÜŞŞİFA NAMI DEĞER BONUS HOCA SÜLEYMAN BELEDİOĞLU’NU ÖĞRENCİLERLE BULUŞTURDU.
TYT İLE İLGİLİ AKILDAKİ SORULAR SON BULDU…
Darüşşifa Eğitim Kurumları sınav sistemiyle ilgili öğrencilerin tüm sorularına yanıt bulduğu bir seminer gerçekleştirdi.
Değişen sınav sistemi, sorumlu olunan konular, hangi branştan kaç soru çıkacak, puanlama sistemi nasıl olacak, sayısal, sözel ve eşit ağırlık bölümlerinin tercih edebileceği bölümler, kat sayılar ve daha bir çok konu başlığı konusunda uzman farklı yorumlarıyla eğitimin güçlü kalemi SÜLEYMAN BELEDİOĞLU’nun sunumu ile öğrencilere bilgi verildi. Akıllarında kalan tüm soruların cevaplandığı ve keyifli dakikaların yaşandığı sunum öğrencilerden büyük alkış aldı.
Programın son dakikalarında ise tüm öğrencilerin hep bir ağızdan hedeflerini söylemesi ise sınav hazırlığında olan öğrenciler için büyük motivasyon sağladı.
Program Darüşşifa Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Osman Karaaslan’ın kurum ve öğrenciler adına Süleyman Beledioğlu’na çiçek ve hediyeler takdim etmesi ile son buldu.

DİĞER ANADOLU VE FEN LİSESİ HABERLERİ
Test

Form Gönderimi

Tamam

İletişim ve Konum
Eymir Mahallesi Beyşehir Gölü Cad. No:1 PK: 06830 Gölbaşı / Ankara
Telefon : 444 6 119
Fax : +90 (312) 485 76 75
E-Mail : info@darussifa.com.tr
Sosyal Medya