BİZDEN HABERLER

KARAGEDİK ERCAN ANAOKULU ZİYARETİMİZ

5.4.2018

Darüşşifa Eğitim Kurumları'nın minikleri hayallerini Ankara Karagedikte bukunan Ercan Anaokulunun minikleri ile paylaştı.
2 ay boyunca kitap kumbaram etkinliği kapsamında biriktirdikleri paraları ile arkadaşları için hediyeler ve kitaplar aldılar. Kendi seçimleri olan kitapları yeni tanıştığı bir başka arkadaşıyla paylaşmanın haklı gururunu paylaşan minikler eğlenceli vakitler geçirdiler.
Okul bahçesinde Darüşşifa T- Kitap&Kafe sponsorluğunda da boyama etkinliği gerçekleştiren minikler paylaşmanın ve etkinliklerin güzel havada tadını çıkardılar.
Bir sosyal sorumluluk projesi olarak planlanan etkinlikte Darüşşifa Okulları Eğitim Koordinatörü Murat Bey Balta “Paylaşmanın öğretilerek değil yaşatılarak öğrenileceğinin bilincindeyiz. Bu yüzden yeni nesile bu tarz etkinliklerin yapılması gerekir.” dedi.
Darüşşifa Anaokulu Müdürü Dilara Gizem Ceylan’da “Bu tarz etkinlikler 5-6 yaş grubu çocuklarda akranlarıyla olan doğru iletişimlerini pekiştirir. Gerçekleştirdiğimiz bu etkinlikle Çocuklarda yardımlaşma, vefa, farklı ortamlarda gözlem yapabilme ve kurallara uyum sağlayabilme gibi yetilerini geliştirir. Bu tarz etkinliklere ve ziyaretlere devam edeceğiz.”dedi.

DİĞER BİZDEN HABERLER
Test

Form Gönderimi

Tamam

İletişim ve Konum
Eymir Mahallesi Beyşehir Gölü Cad. No:1 PK: 06830 Gölbaşı / Ankara
Telefon : 444 6 119
Fax : +90 (312) 485 76 75
E-Mail : info@darussifa.com.tr
Sosyal Medya