BİZDEN HABERLER

ÖZEL EĞİTİM DERNEĞİ SEMPOZYUMU

24.12.2017

Darüşşifa Eğitim Kurumları, 24 Aralık 2017’de ATO Meclis Salonu’nda düzenlenen Özel Öğretim Derneği’nin organize etmiş olduğu sempozyuma katıldı.
Darüşşifa Eymir Kampüsü Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Lise’nin eğitim kadrosu ve yöneticilerin katıldığı sempozyumun 1. Oturumu ÖZDER Başkanı Ahmet AKÇA’nın açılış konuşması ile başladı.
Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Emrullah İŞLER’in eğitim vizyonu ve özel okulların geleceği hakkında katılımcılara bilgi verdiği sunum ile devam etti.
Eğitim sistemi, sistemde düzenlenmesi gereken aşamalar, eğitimci olarak yapmamız gerekenler, “Gelecek ve Eğitim” konularında ise konuşmalar gerçekleştirildi.
Sempozyumun 2. Oturumu ise MEB Müsteşarı Yusuf Tekin’in Özel Öğretim Kurumları’nın önemine değinmesi ile devam etti. Bakanlık olarak eğitimin ülkemizdeki payının yukarıya çekileceği ifade edildi. Katılımcı ve akademisyenler ise eğitimin özellikle değerler eğitiminin öneminin vurgusunu yaptılar.
MEB Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Kemal Şamlıoğlu ise bu yapılan sempozyumun çok önemli faydalar sağlayacağını ifade ederek programı sonlandırdı.
Sempozyum, dilek, temenniler ve ödül töreni ile son buldu.

DİĞER BİZDEN HABERLER
Test

Form Gönderimi

Tamam

İletişim ve Konum
Eymir Mahallesi Beyşehir Gölü Cad. No:1 PK: 06830 Gölbaşı / Ankara
Telefon : 444 6 119
Fax : +90 (312) 485 76 75
E-Mail : info@darussifa.com.tr
Sosyal Medya