YABANCI DİL HABERLERİ

OYUNCAK MÜZESİ

18.11.2017

Children learn the best when they see and experience the things they have learnt. Darussifa Primary school first grade students together with their English and class teachers had an amazing field trip to the Ankara University Toys museum as a part of "My toys theme". Our students had a chance to "touch the history" and see the toys from different countries. It was both entertaining and meaningful in terms of cultural and lingual education. At the same time children enjoyed the sunny weather and played outdoor games practicing the vocabulary learnt in a classroom

Çocuklar görüp tecrübe ettikleri zaman daha iyi öğrenmektedirler. Darüşşifa İlkokul birinci sınıf öğrencileri İngilizce öğretmenleri ve sınıf öğretmenleri ile birlikte Ankara Üniversitesi Oyuncak Müzesine ‘Benim Oyuncağım’ konulu muhteşem bir okul gezisi düzenledi. 
Öğrencilerimiz bu sayede tarihe dokunma ve değişik ülkelerden değişik oyuncaklarla tanışma şansı bulmuşlardır. Bu hem eğlenceli hem de kültürel ve yabancı dil öğrenimi açısında eğitici oldu.
Aynı zamanda çocuklar güneşli havanın keyfini çıkarırken açık hava oyunları oynayarak kelime öğrenme pratiği yaptılar

DİĞER YABANCI DİL HABERLERİ
Test

Form Gönderimi

Tamam

İletişim ve Konum
Eymir Mahallesi Beyşehir Gölü Cad. No:1 PK: 06830 Gölbaşı / Ankara
Telefon : 444 6 119
Fax : +90 (312) 485 76 75
E-Mail : info@darussifa.com.tr
Sosyal Medya